Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
Ako kúpiť nehnuteľnosť v zahraničí cez hypotéku?

Ako kúpiť nehnuteľnosť v zahraničí cez hypotéku?

Exiistujú 3 spôsoby ako kúpiť nehnuteľnosť v zahraničí na hypotéku.
 
Prvý a možno ten najjednoduchší je, že ak máte na Slovensku nezaťaženú nehnuteľnosť, tak si na ňu vyberiete americký typ hypotéky napr. až do 80% sumy z nehnuteľnosti a tieto peniaze, ktoré budete mať na účte použijete na kúpu nehnuteľnosti v zahraničí. Čiže nadobúdaná nehnuteľnosť už bude kupovaná vlastnými prostriedkami a nie cez úver.
 
Druhý spôsob je, že v krajinách Eurozóny viete získať v miestnej banke kde budete kupovať nehnuteľnosť úver so slovenským platom. Samozrejme, že každá krajina má iné podmienky, iné to bude v Maďarsku, iné v Rakúsku alebo v Španielsku. Tak isto v rámci bánk tej danej krajiny to budú tiež iné podmienky, preto treba skúsiť osloviť viacero bánk alebo obrátiť sa na odborníkov, ktorí sa tomu venujú.
 
Tretí spôsob, ktorý je možný len v prípade kúpy nehnuteľnosti v Rakúsku je, že si môžete zobrať úver na Slovensku z pobočky rakúskej banky Oberbank, tá za istých okolností zafinancuje kúpu takejto nehnuteľnosti. Tu by som sa ale dopredu spýtal na podmienky za ktorých je to možné.
 
Toto boli teda tri spôsoby ako kúpiť nehnuteľnosť v zahraničí v rámci EÚ.
 
Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť, kontaktujte ma prostredníctvom kontaktov na mojej webovej stránke.

Používame cookies na optimalizáciu našich webových stránok a našich služieb. Ďalšie informácie o cookies nájdete tu.

Nastavenie